BuskstÖdet

Ett buskstöd som verkligen fungerar!

En tecknad version av det buskstöd som finns monterad i de buskar du ser i bildpresentationerna. När buskarna/blommorna har fått sina blad så ser du inte buskhållaren.I den gamla hemsidan fanns det mycket beskrivande hur man monterar och sätter upp en Bush-up. Där finns ckså ett större bildbiblotek. Sidan finns fortfarande uppe och du hittar den på denna länk. LÄNK!

Kvalitets produkt!

Den finns i två materialutförande, rostfritt och galvaniserat material. Den första håller för evigt ocg den galvaniserade 15-20 år minst!

Lätt att montera!

Du behöver inga verktyg utan kan enkelt själv sätta upp buskstödet. Kolla igenom den enkla beskrivningen så går det lättare! Har du en gång monterat så har du gjort arebete för många år framåt.

Skonar dina växter!

Buskstödet sköter dina buskar och blommor perfekt och kan på ett positivt sätt utvecklas. Dinha bär på en bärbuske blir kvar på grenarna tills du skördar dem.

Fritt att klippa under buskarna!

Buskstödets konstruktion gör att det är helt fritt att klippa under busken. Inga stöd som hindrar dig alls.

Hur monterar man en bush-up

Det finns några enkla beskrivningar att ta del av..

En tecknad version

Här finner du en presentation i ett tecknat utförande. Den finns som en pdf fil så du kan enkelt tanka ned den. Länkt till sidan.

En skriven i text form

En ren textversion som du kan tanka ned och som ger dig en enkel beskrivning på hur du monterar buskstödet. Länk till sidan.

En beskrivning i bilder

Här finns en beskrivning i bilder och i steg huir du enklats monterar buskstödet. Du kommer att omdirigeras till den gamla hemsidan. Länk till sidan.