om oss

Om oss i företaget!


Det finns bara en person i företaget och det är undertecknad. Du kan säga att företaget bedrivs som en ren hobbyverksamhet. Jag startade detta när jag hade tröttnat på att alla bär på buskarna var på gräsmattan under busken istället för att man enkelt kunde plocka dom direkt från busken

.

Sedan var det alltid svårt att klippa under buskarna. Jag tog fram en lösning som blev så lyckad att jag fick patent på den. Jag tyckte att fler säker var i behov av samma utrustning så därför var jag mem på några trädgårdsutställningar och sålde "över disk". Idag säljer jag endast över nätet.

 

Jag har nu ett litet lager som finns kvar, som jag kommer att sälja ut och sedan finns inte produkten mer. Passa på ifall du vill ha en verklig kvalitetstprodukt och som sköter dina blommor och buskar exemplariskt. Sedan påverkar också att den är svår att transportera då posten tar hutlöst betalt för frakten. Den största Bush-up modellen lägger man på förutom frakten en tillägsavgift på 150 kronor. Det gör det hela omöjligt att sälja den över internet.

 

Sten Lövgren

Min mobil: 0704 222 100

emejl: Sten@bush-up.com